Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία

Τι μικρό μεταχειρισμένο αγοράζω χωρίς να ξεπεράσω τα 11.000 ευρώ;

11 Ιουλ, 2023

Κάνουμε έρευνα αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και σας παρουσιάζουμε 4 μικρά μοντέλα και 1 mini με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 11.000 ευρώ. Hyundai i20, Opel Corsa, Peugeot 208, Smart Fortwo και VW Polo και είναι τα 5 οχήματα, με το πιο παλιό να είναι κατασκευής του 2015 και τα πιο καινούργια να είναι χρονολογίας 2018.

5 μεταχειρισμένα μικρά πόλης με τιμή έως 11.000 ευρώ

Οι τιμές των αυτοκινήτων γίνονται ολοένα και υψηλότερες. Με ένα budget έως 11.000 ευρώ οι επιλογές σε καινούργιο αυτοκίνητο είναι μηδενικές. Στην αγορά των μεταχειρισμένων τα πράγματα αλλάζουν ωστόσο, αφού με αυτά τα χρήματα μπορούμε να επιλέξουμε από μια τεράστια γκάμα οχημάτων, διαφορετικών χρονολογιών και κατηγοριών.

Εστιάζουμε στα μικρά, και αναλύουμε τι μπορεί κανείς να αγοράσει με ένα ποσό που δεν ξεπερνά τα 11.000 ευρώ. Κάναμε έρευνα αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία και σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα τα οποία παραμένουν μοντέρνα, αφού είναι ηλικίας 5-8 ετών.
Ας τα δούμε αναλυτικά, με κατάταξη με βάση την τιμή!

Hyundai i20 diesel 2017: Κοστίζει 9.800 ευρώ

Ξεκινώντας ελάχιστα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ, βρίσκουμε το ακριβώς προηγούμενο Hyundai i20 με τον diesel κινητήρα 75 ίππων.

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί στο κέντρο εξέλιξης της Hyundai στο Rüsselsheim της Γερμανίας και διατηρείται ακόμα «φρέσκο». Στα θετικά του αυτοκινήτου συγκαταλέγεται η ευρυχωρία, με τον «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών να είναι αρκετός, η μοντέρνα εμφάνιση αλλά και ο εξοπλισμός, ο οποίος είναι αντάξιος μοντέλων χρονολογίας 2023.

Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο Hyundai i20 διαθέτει σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, LED φανάρια, αισθητήρες φωτός και βροχής, καθώς και σύστημα Start-Stop που απενεργοποιεί τον κινητήρα όταν σταματάτε στο φανάρι.

VW Polo TDI του 2016: Το αγοράζεις με 10.100 ευρώ

Η πέμπτη γενιά του VW Polo κυκλοφόρησε από το 2009 έως το 2017. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι του 2016 και εφοδιάζεται με τον TDI πετρελαιοκινητήρα 1,4 λίτρων που αποδίδει 90 άλογα.

Η καμπίνα του Polo είναι εργονομική και ευρύχωρη για 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλή.

Περνώντας στον τομέα του εξοπλισμού, το εν λόγω μοντέλο εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, αυτόματο κλιματισμό, Start-Stop και σύστημα ένδειξης της πίεσης ελαστικών. 

Peugeot 208 BlueHDI 2018: Έχει τιμή 10.800 ευρώ

Το Peugeot 208 1ης γενιάς έκανε το ντεμπούτο του το 2012 και παραμένει μοντέρνο μέχρι και σήμερα, με όμορφο σχεδιασμό, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

Η καμπίνα του Peugeot 208 1ης γενιάς είναι ευρύχωρη, ειδικά όσον αφορά το εμπρός μέρος, και τα καθίσματα είναι άνετα. Παρόλο που το αυτοκίνητο ανήκει στη μικρή κατηγορία, στις πίσω θέσεις θα κάτσουν άνετα 2 επιβάτες.

Το συγκεκριμένο Peugeot 208 είναι μοντέλο του 2018, έχει τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους, και κοστίζει 10.800 ευρώ. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, ενώ επιπλέον ο εξοπλισμός περιλαμβάνει air condition, σύστημα Start-Stop και Cruise Control.

Opel Corsa του 2018: Κοστίζει 11.000 ευρώ

Το Opel Corsa της προηγούμενης γενιάς κυκλοφόρησε από το 2014 έως το 2019. Ο σχεδιασμός του παραμένει ακόμα μοντέρνος, χωρίς να δείχνει ότι το μοντέλο πλησιάζει την δεκαετία. Εμπρός, τα φώτα ημέρας στις άκρες των φαναριών έχουν το γωνιώδες σχήμα που χαρακτηρίζει τα καινούργια Opel, ενώ στην δυναμική, μα και κομψή εμπρόσθια μάσκα δεσπόζει το σήμα του Κεραυνού.

Το εσωτερικό είναι σύγχρονο και ποιοτικό, αφού η συγκεκριμένη γενιά του Corsa ήταν η πρώτη με μαλακά στοιχεία στο ταμπλό.
Στην καμπίνα θα ταξιδέψουν με άνεση 4 ενήλικες, υπάρχουν πολλές θήκες και θέσεις για μικροαντικείμενα.

Με 11.000 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει ένα Opel Corsa του 2018, το οποίο διαθέτει βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με ισχύ 70 άλογα. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται αισθητήρες φωτός, air condition, προβολείς ομίχλης και σύστημα Start-Stop.
 

Smart Fortwo του 2015: Έχει τιμή 11.000 ευρώ

Κάποιος που αναζητά ένα ακόμα μικρότερο αυτοκίνητο για να ελίσσεται στα στενά της πόλης, μπορεί να αγοράσει ένα Smart Fortwo του 2015 το οποίο έχει τιμή 11.000 ευρώ. Το μοντέλο ανήκει στην τελευταία γενιά του Fortwo, η οποία από το 2019 και έπειτα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική.

Το αυτοκίνητο θυμίζει μεν το «Σμαρτάκι» που γνωρίσαμε το 1998, αλλά πλέον είναι αρκετά πιο μοντέρνο και δυναμικό. Το καπό είναι πιο μακρύ και μυώδες, ενώ τα φανάρια δίνουν ελαφρώς «επιθετική» εμφάνιση στο mini όχημα.
Το εσωτερικό του Smart Fortwo έχει διάσπαρτο το high-tech στοιχείο και διακατέχεται από καμπύλες. Πίσω από το τιμόνι, το καντράν είναι ευανάγνωστο και περιλαμβάνει ψηφιακή οθόνη για επιπλέον ενδείξεις

Παραμένοντας πιστή στο όνομά της, η Fortwo έκδοση φιλοξενεί 2 άτομα. Η ευρυχωρία στο εσωτερικό είναι αυξημένη, με το πλάτος της καμπίνας να είναι 133 εκατοστά, ενώ το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου έχει χωρητικότητα 230 λίτρα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει «πινελιές» της Carlsson, χιλιάρι μοτέρ 71 ίππων και διαθέτει θερμαινόμενα καθίσματα, Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό και σύστημα Start-Stop για τον κινητήρα.
 
Sponsored by bitros.com

Τα τελευταία μας αυτοκίνητα