Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία
Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι η «Bitros Cars», η οποία σήμερα διαθέτει έναν τεράστιο στόλο οχημάτων για κάθε ανάγκη.

Η εταιρεία «Bitros Cars» ιδρύθηκε το 1989 από το Νίκο Μπήτρο με αντικείμενο την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Περίπου το 2000, τα δύο αδέρφια Παρασκευάς και Γιώργος Μπήτρος ξεκίνησαν να εργάζονται στην εταιρεία και το 2004, μετά το πέρας των σπουδών τους, ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία.

Η εταιρεία ξεκίνησε με έναν στόλο περίπου 50 οχημάτων και σήμερα ξεπερνά τα 700 οχήματα κάθε κατηγορίας, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη. Το προσωπικό ανέρχεται στα 35 άτομα, τα οποία καθημερινά εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ το κύριο αντικείμενο των εργασιών είναι η πώληση οχημάτων, η διεκπεραίωση χρηματοδοτικών προγραμμάτων και οι ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο Κερατσίνι, με έδρα την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 329, όπου και βρίσκεται η πρώτη έκθεση και το λογιστήριο της εταιρείας. Δύο επιπλέον εκθέσεις με τον μεγαλύτερο όγκο των διαθέσιμων οχημάτων βρίσκονται στη Λεωφόρο Σχιστού 11 και 13, ενώ η τρίτη έκθεση βρίσκεται στην οδό Γρ. Λαμπράκη 666, εκεί ακριβώς που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας.

Τέλος, σημαντικό στοιχείο της εταιρείας είναι και το εταιρικό πλυντήριο αυτοκινήτων, καθώς όλα τα οχήματα περνούν από βιολογικό καθαρισμό πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης.

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι ότι μάθαμε να κοιτάμε κατάματα τον πελάτη και να του λέμε την αλήθεια. Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πελάτη είναι το σημαντικότερο στοιχείο για εμάς.

Σήμερα, ο στόλος αυτοκινήτων της εταιρείας «Bitros Cars» αποτελείται στο συντριπτικό του ποσοστό από ελληνικά αυτοκίνητα, ενώ το κυριότερο μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σημεία Πώλησης

Κεντρικό κατάστημα

www.bitros.com (Λεωφ. Σχιστού Σκαραμαγκά 13)

Οχήματα καταστήματος

Υποκατάστημα Α

www.bitros.com (Γρ. Λαμπράκη 329)

Οχήματα καταστήματος