Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία

Τι μεταχειρισμένο αγοράζω με 15.000 ευρώ;

8 Ιουν, 2023

Οι επιλογές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με budget 15.000 ευρώ είναι αρκετές, αφού με αυτά τα χρήματα μπορούμε να αγοράσουμε ένα καλά εξοπλισμένο μικρό, ένα μοντέρνο οικογενειακό, ενώ οι λάτρεις των πιο ψηλών οχημάτων μπορούν να αποκτήσουν κάποιο μικρό ή μικρομεσαίο SUV. Κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε μερικές καλές επιλογές για αγορά μεταχειρισμένου.

Τι επιλογές έχω σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με budget 15.000 ευρώ;

Οι τιμές των αυτοκινήτων παίρνουν συνεχώς την ανιούσα, και ως αποτέλεσμα αυτού οι επιλογές που έχουμε για καινούργιο όχημα με ένα budget μέχρι 15.000 ευρώ περιορίζονται αρκετά.
Από την άλλη πλευρά, με 15.000 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που είναι ακόμα «φρέσκο», τόσο από άποψη εμφάνισης, όσο και τεχνολογίας και εξοπλισμού. Έχοντας αυτό το ποσό μπορούμε να διαλέξουμε μεταχειρισμένα μοντέλα διαφόρων κατηγοριών, αναλόγως του προφίλ και τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμή γύρω στα 15.000 ευρώ από 4 διαφορετικές κατηγορίες. Κατά την αναζήτηση θέσαμε ως στόχο να μην ξεπεράσουμε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, κάτι που πετύχαμε σε όλα πλην ενός μοντέλου. Ας τα δούμε αναλυτικά!

Μεταχειρισμένα μικρά με τιμή έως 15.000 ευρώ

Με το budget των 15.000 ευρώ μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας που δεν ξεπερνούν την 5ετία, όπως το VW Polo του 2019, το Audi A1 και το Toyota Yaris του 2018, καθώς και το νεότερο Renault Clio χρονολογίας 2020. Αυτά είναι αρκετά πλούσια εξοπλισμένα και δεν έχουν σε κάτι να ζηλέψουν από τα καινούργια μοντέλα των αντιπροσωπειών.
 
Τα οχήματα που ανήκουν στη μικρή κατηγορία έχουν μεγαλώσει σε σχέση με το παρελθόν και πλέον μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 4 ενήλικες επιβάτες, ακόμα και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.

Μεταχειρισμένα μικρά SUV με τιμή που δεν ξεπερνά τα 15.000 ευρώ

Τα μικρά SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σήμερα, μιας και καταφέρνουν να συνδυάζουν τις «μαζεμένες» διαστάσεις με ευρυχωρία αντάξια των μικρομεσαίων μοντέλων, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων τόσο σε εκτός δρόμου εξορμήσεις όσο και στις κακοτεχνίες των οδών της πόλης.

Με 15.000 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε μοντέρνα μικρά SUV με diesel κινητήρες, όπως το Seat Arona, το Nissan Juke και το Peugeot 2008 του 2018, ή το Renault Captur του 2016.

Μικρομεσαία αυτοκίνητα με 15.000 ευρώ

Πολλοί πηγαίνουν κόντρα στη «μόδα» των SUV και επιμένουν στα μικρομεσαία μοντέλα, και δεν τους αδικούμε. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες μιας οικογένειας και πλέον ο όρος «μικρομεσαίο» έχει γίνει συνώνυμος του «οικογενειακού». Η χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος κάνει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πιο οδηγοκεντρικά και τους χαρίζει δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο.

Με το budget των 15.000 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε μια Mercedes A160 του 2015, ένα Opel Astra ή ένα Seat Leon του 2017 ή ένα Ford Focus του 2018.

Μικρομεσαία SUV με τιμές από 13.500 έως 15.500 ευρώ

Τα μικρομεσαία SUV έχουν άνετους χώρους για 5 ενήλικες επιβάτες και τις αποσκευές τους και extra κύρος στο δρόμο, λόγω του μεγάλου όγκου τους, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος τα κάνει κατάλληλα για εκτός δρόμου περιηγήσεις και δραστηριότητες.
Μπορεί τα συγκεκριμένα μοντέλα να είναι ακριβά ως καινούργια, όμως ως μεταχειρισμένα είναι διαθέσιμα με αρκετά πιο προσιτές τιμές.

Με 13.500 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα VW Tiguan του 2010, το οποίο έχει διανύσει 59.000 χιλιόμετρα, ενώ με 14.400 ευρώ ένα αρκετά πιο καινούργιο Dacia Duster, χρονολογίας του 2019. Βγαίνοντας μόλις 500 ευρώ εκτός budget και πηγαίνοντας στα 15.500 ευρώ, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα diesel Nissan Qashqai του 2015.


Sponsored by bitros.com

Τα τελευταία μας αυτοκίνητα