Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία

5 μεταχειρισμένα με τιμή έως 11.000 ευρώ

14 Φεβ, 2023

«Τι μεταχειρισμένο να πάρω με 11.000 ευρώ»; Με αφορμή αυτή τη συχνή ερώτηση, κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα με τιμές από 9.300 έως 10.700 ευρώ.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμή έως 11.000 ευρώ

Με 11.000 ευρώ δεν μπορείς να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο σήμερα. Με αυτό το budget όμως έχεις πολλές επιλογές σε μεταχειρισμένο. Μπορείς να βρεις αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας που είναι ακόμα «φρέσκο» και βρίσκεται κατά μέσο όρο εντός πενταετίας, ή κάποιο μεγαλύτερο, που συνδυάζει χώρους και κύρος premium εταιρειών.

Κάναμε έρευνα αγοράς στα μεταχειρισμένα που πωλούνται σήμερα και σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα με τιμή που δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 11.000 ευρώ. 3 από αυτά είναι 4 χρονών, 1 έχει αγγίξει την 6ετία, ενώ το πέμπτο είναι μεν παλαιότερο, αλλά ανήκει στη μεσαία κατηγορία και έχει σήμα το «Αστέρι».

Ας τα δούμε, σε κατάταξη με βάση την τιμή!

Renault Clio diesel: 9.300€


Η αμέσως προηγούμενη γενιά του Renault Clio κυκλοφόρησε το 2012, ανανεώθηκε το 2016 και παρέμεινε σε παραγωγή μέχρι το 2019.
Το design του αυτοκινήτου είναι «φρέσκο» μέχρι και σήμερα, με τη σιλουέτα του γαλλικού μοντέλου να είναι δυναμική, μυώδης, και παράλληλα κομψή.

Στο εσωτερικό συναντούμε ποιοτικά υλικά με στιβαρή συναρμογή, ενώ στα facelift μοντέλα μπορούμε να βρούμε, αναλόγως της έκδοσης, έγχρωμη οθόνη infotainment 7 ιντσών. Η ευρυχωρία είναι αυξημένη, και ως εκ τούτου στο Clio θα ταξιδέψουν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες. Το πορτ-μπαγκάζ του Clio έχει ωφέλιμο όγκο 300 λτ, αριθμός που είναι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.

Citroen C3 diesel: 9.800€


Tο Citroen C3 βρίσκεται πλέον στην τρίτη γενιά του, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2016 και ανανεώθηκε το 2020.
Τα Citroen C3 πριν το facelift διατηρούνται νεανικά και «ακμαία», χάρη σε λεπτομέρειες όπως τα λεπτά LED φώτα ημέρας πάνω από τα κύρια φανάρια και τα «φουσκωμένα» προστατευτικά που ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό και θυμίζουν το C4 Cactus.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός συνεχίζεται και στο εσωτερικό του Citroen C3, με τις ευθείες γραμμές να έχουν την τιμητική τους, τις χειρολαβές που θυμίζουν βαλίτσα και τα ορθογώνια μοτίβα να δίνουν μια ευχάριστη «νότα» στην καμπίνα, και την έγχρωμη οθόνη αφής του συστήματος infotainment να εντείνει το τεχνολογικό στοιχείο.

Στον τομέα της ευρυχωρίας, στο Citroen C3 μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ παράλληλα το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 300 λίτρα.

Peugeot 208: 10.500€


Το προηγούμενο Peugeot 208 έκανε το ντεμπούτο του το 2012, αλλά παραμένει ιδιαίτερα μοντέρνο ακόμα και σήμερα, μια δεκαετία μετά. Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι δυναμικός, ενώ ο ευμεγέθης αεραγωγός στον προφυλακτήρα θυμίζει χαμόγελο.

Το design της καμπίνας του Peugeot 208 μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο πίνακας οργάνων βρίσκεται ψηλά, πάνω από το μικρό τιμόνι, κάτι που συνεχίζεται και στο καινούργιο 208, ενώ ο διάκοσμος είναι minimal και κομψός, με την έγχρωμη οθόνη του συστήματος infotainment να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο, και στις πίσω θέσεις θα ταξιδέψουν με άνεση 2 ενήλικες επιβάτες. Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 285 λίτρα.

Ford Fiesta: 10.600€


Η τελευταία γενιά του Ford Fiesta έκανε την εμφάνισή της το 2017 και ανανεώθηκε το 2022. Τα μοντέλα πριν το facelift δεν έχουν προλάβει να «παλιώσουν», μιας και έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει το δυναμισμό με την κομψότητα. Το αμάξωμα διακατέχεται από νευρώσεις και αντικατοπτρίζει το σπορτίφ χαρακτήρα του Fiesta.

Στο «ντιζαϊνάτο» εσωτερικό κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, με τα πλαστικά στο επάνω μέρος του ταμπλό να είναι μαλακά. Η θέση οδήγησης είναι οδηγοκεντρική, ενώ η οθόνη αφής 8 ιντσών μοιάζει πως αιωρείται.

Στο Ford Fiesta θα χωρέσουν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι 311 λίτρα.

Mercedes C180: 10.700€


Η Mercedes C-Class της γενιάς W204 ήταν σε παραγωγή από το 2007 έως το 2014. Η γερμανική μπερλίνα διαθέτει το κύρος που συνοδεύει τα μοντέλα με σήμα το «Αστέρι», διατηρώντας παράλληλα ένα sport προφίλ, απόρροια της μεγάλης μάσκας ανάμεσα στα φανάρια και των «νεύρων» που διατρέχουν το καπό και το πλευρικό μέρος του μοντέλου.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτελής ατμόσφαιρα, χάρη στα μαλακά, ποιοτικά υλικά και τη στιβαρή συναρμολόγηση. Οι σχεδιαστές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία της καμπίνας, ενώ στον τομέα των χώρων, η Mercedes C-Class W204 θα μεταφέρει με περισσή άνεση 4, ακόμα και 5 ενήλικες επιβάτες, με το μόνο περιορισμό να είναι στο κέντρο του πίσω καθίσματος, λόγω του τούνελ της μετάδοσης. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 475 λίτρα.

Έχουν τιμές από 9.300 έως 10.700 ευρώ.
Ιδού 5 μοντέλα που αξίζει να λάβεις υπόψη σου.
Clio, 208, C3, Fiesta αλλά και Mercedes C180 για οικογενειάρχες.
Εσύ τι θα αγόραζες με αυτό το budget;

Τα τελευταία μας αυτοκίνητα