Υπηρεσίες

 Στην εταιρεία μας, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Η Χρηματοδότηση ξεκινά από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφλησης.

 

Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής σας κάρτας με εφάπαξ πληρωμής ή έως και 36 έντοκες δόσεις. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όλων των τύπων και όλων των τραπεζών.

 

 

Euro money 3Αγορές ανταλλαγές αυτοκινήτων

Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σας απολύτου μετρητοίς από την εταιρεία μας εφόσον πληροί τα κριτήρια μας για την τήρηση του ποιοτικού μας στόλου. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης διαδικασιών για την αγορά του.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με νέο της επιλογής ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητα μας. Επισκεφτείτε μας για σας δώσουμε την προσφορά μας.

 

slide commercial insuranceΑσφαλιστικές υπηρεσίες

Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητο σας με άμεση έκδοση του συμβολαίου σας σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Ευρωπαϊκή Πίστη, Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική και Υδρόγειος, προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης.

 

294 car wash 01Βιολογικός καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού σε ιδιωτικό πλυντήριο που διαθέτουμε. Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό καμπίνα αλλά και μηχανής καθώς και έλεγχο P.D.I (PreDelivery Inspection) του αυτοκινήτου σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μηχανής.

 

Φανοποιεία- Service

Δυνατότητα επισκευής του αυτοκίνητου σας σε συνεργαζόμενες πολύπειρες επιχειρήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Διορθώνουμε μικρό χτυπήματα και γρατσουνιές με τον πιο επωφελή τρόπο για τον πελάτη μας (τοπικό βάψιμο – μικρό επισκευές σε χαμηλό κόστος). Πλήρης λιπαντικός έλεγχος και service αυτοκινήτου από €120. Επισκεφτείτε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

gear tools

Απόσυρση    

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της απόσυρσης του παλαιού σας αυτοκινήτου.